AVIA Clubsparen

Met AVIA clubsparen sparen leden, familie en vrienden bij iedere tankbeurt punten. Voor iedere 3 liter ontvangen we 1 punt. Als de vereniging de punten laat verzilveren ontvangen we €2,- per 100 punten. De vereniging mag na verzilvering het bedrag geheel naar eigen inzicht besteden. De clubsparenkaart kan zowel bij bemande als onbemande AVIA tankstations gebruikt worden. Spaart u met ons mee om zoveel mogelijk punten te verzamelen?  

Hoe werkt het?

  1. Tank bij een AVIA tankstation bij jou in de buurt.

  2. Scan de onderstaande barcode vóór het afrekenen bij de kassa of volg bij een onbemand tankstation de instructies op het scherm.

  3. Reken vervolgens af zoals je dat gewend bent en de punten worden automatisch toegevoegd aan het spaaraccount van GV Wieringen.

Bedankt!

TIP! Voeg de barcode toe aan jouw klantenkaart app (bijv. Stocard) op je mobiel, zo heb je de clubsparenkaart sneller bij de hand.

Heb je toch liever een fysieke clubsparenkaart? Dat kan, vraag er eentje bij je trainster.


PS Het kan zijn dat er aan de onderkant van de bon staat dat de kaart niet geregistreerd is. Dit is een fout in het systeem, de punten die je verzamelt met tanken worden gewoon toegevoegd aan het spaaraccount van GV Wieringen.

Vrijwilliger worden?

GV Wieringen is altijd op zoek naar enthousiaste (ouders/verzorgers van) leden die de vereniging een handje willen helpen.

Vacatures

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures openstaan. Zowel voor train(st)ers, assistenten en bestuursleden.