GV Wieringen is een kleine gymnastiek- en turnvereniging op Wieringen, die toegankelijk is voor jong en oud. Bij ons staat bewegen met plezier altijd voorop en iedereen is welkom! We bieden activiteiten op recreatief- en wedstrijdniveau.

NIEUWS

Vrijwilligers gezocht ophalen oud-papier!

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die 1 of 2 keer per jaar oud-papier willen ophalen voor gymnastiekvereniging Wieringen. Door het ophalen van oud-papier zal de gymvereniging een vergoeding ontvangen die wij goed kunnen gebruiken.
Wil jij de vereniging hierbij ondersteunen door 1 of 2 keer per jaar oud-papier op te halen? Geef je dan op bij Linda Molenaar door middel
van een app te sturen naar tel. 06-15022516.

In overleg zal er een rooster gemaakt worden en ook zal er een app groep worden aangemaakt. Het ophalen van oud-papier zal 1 keer
per maand op een zaterdagochtend plaatsvinden in Den Oever. Per keer hebben wij twee vrijwilligers nodig.

Het gaat om de volgende datums:
20 januari/ 17 februari/ 16 maart/ 13 april/ 25 mei/ 22 juni/ 20 juli/ 17 augustus/ 14 september/26 oktober/23 november en 21 december 2024.


Aanvang 07.45 verzamelen bij de parkeerplaats van het voetbalveld in Den Oever. De vrijwilligers moeten 18 jaar of ouder zijn.

Wij hopen op veel reacties.
GV Wieringen

 

Vrijwilliger worden?

GV Wieringen is altijd op zoek naar enthousiaste (ouders/verzorgers van) leden die de vereniging een handje willen helpen.

Vacatures

Wij hebben op dit moment meerdere vacatures openstaan. Zowel voor train(st)ers, assistenten en bestuursleden.